image

Fulltextové vyhledávání 2.0

Drobečková navigace

Úvod > O nás > Kůsovské novinky

Kůsovské novinky


Štítky:


































Novější 1 3 26 50 75

Jídelníček únor 26 2024

Datum konání: 25. 1. 2024

únor 26 2024.pdf


Publikováno 25. 1. 2024 9:40

Jídelníček únor 19 2024

Datum konání: 25. 1. 2024

únor 19 2024.pdf


Publikováno 25. 1. 2024 9:39

Jídelníček únor 12 2024

Datum konání: 25. 1. 2024

únor 12 2024.pdf


Publikováno 25. 1. 2024 9:38

Jídelníček únor 5 2024

Datum konání: 25. 1. 2024

únor 2024.pdf


Publikováno 25. 1. 2024 9:36

Jídelníček leden, únor 2024

Datum konání: 25. 1. 2024

Leden, únor 2024.pdf


Publikováno 25. 1. 2024 9:35

Plán AKTIVIZACE

Datum konání: 26. 6. 2023 - 31. 8. 2023

26. týdnen  27. týden
00 Aktivizace SP 2023 26.pdf  00 Aktivizace SP 2023 27.pdf 

 Ergo.jpg


Publikováno 22. 1. 2021 10:04

Jídelníček 2023

Datum konání: 26. 6. 2023 - 31. 8. 2023

26. týden 2023
27. týden 2023
Jídelníček 2023 26 týden.pdf  Jídelníček 2023 27 týden.pdf
28. týden 2023  
   

Jídelníček.jpgDne 13. 12. 2014 nabylo účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Tento právní předpis nařizuje povinnost informovat spotřebitele o potravinových alergenech vyskytujících se v nabízené potravině nebo pokrmu. Nařízení č. 1169/2011 uvádí tento seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Značení alergenů je pouze informační požadavek, tato povinnost se týká všech výrobců potravin a všech provozoven veřejného stravování. Vedoucí kuchyně musí potravinové alergeny jasně a zřetelně označit tak, aby byl strávník dostatečně informován o potravinových alergenech obsažených v podávaných pokrmech.

Alergeny_info_Kůsov.doc

 


Autor: (gl) Publikováno 3. 6. 2013 14:52
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Aktivizace 23/25,2

Datum konání: 23. 6. 2023

Čtení pověstí z Čech, Moravy a Slezka, cvičení paměti, promítání filmu jsme doplnili o třídění příborů, společenskou hru Babi, dědo, hrajeme, kochali se nad lučními květinami ...

Pro více fotek navštivte náš facebookový profil:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=653543150151770&set=pcb.653545260151559

20230619_131742.jpg 20230620_095247.jpg 20230620_101951.jpg
20230620_102000.jpg 20230623_130727.jpg 20230623_130902.jpg

 


Autor: mm Publikováno 23. 6. 2023 14:07

Aktivizace 20.6.2023

Datum konání: 20. 6. 2023

Aktivizace 20.6.2023
 
Před heřmánkem smekni, před bezem klekni.
Začátek tohoto týdne se nese v duchu černého bezu, kdy jsme založili na bezový sirup, usmažili si parádní květnaté lívanečky neboli kosmatice a nezapomínáme také tuto bylinku usušit k přípravě lahodného čaje.
Pro více fotek navštivte náš facebookový profil:

Autor: mk Publikováno 20. 6. 2023 15:29

Aktivizace 23/24 muzikoterapie

Datum konání: 16. 6. 2023

Aktivizace 23/24 muzikoterapie

Muzikoterapie - zpěv a známé písně se linuly teraskou a vykouzlilo nám to veselou náladu.

Pro více fotek navštivte náš facebookový profil:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=649796910526394&set=pcb.649799167192835


Autor: mm Publikováno 16. 6. 2023 15:31

Novější 1 3 26 50 75